Beveiliging gegevens

Iedere 24 uur back-up en AV scan

Wanneer u gaat boekhouden in de cloud, wilt u er zeker van zijn dat uw gegevens volledig en optimaal beveiligd en beschermd zijn. Macrorom ICT-services zorgt voor een bevoegde toegang en uw administratie is beveiligd en beschermd tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen. Iedere 24 uur maken wij een volledige back-up die verplaatst wordt over meerdere locaties in Nederland. Ieder uur (indien van toepassing en afhankelijk van uw SLA) maken wij een tussentijdse back-up.

Inloggen en werken in een beveiligde omgeving

Inloggen en werken met de systemen van Macrorom ICT-services kan alleen binnen een beveiligde omgeving. Deze zogenoemde HTTPS beveiliging wordt wereldwijd gebruikt door banken, overheden en andere veiligheidsdiensten. Uw gegevens worden versleuteld met behulp van SSL (Secure Socket Layer), de internationale standaard voor beveiligde gegevensuitwisseling. Deze beveiliging garandeert dat de gegevens die u invoert tijdens het transport, van uw PC naar onze server en andersom, niet zichtbaar zijn voor derden. Daarnaast zorgen andere beveiligingsmaatregelen en firewalls dat uw gegevens beveiligd zijn tegen elektronische inbraken van buitenaf.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Om technische problemen te voorkomen maakt Macrorom ICT-services dagelijks reservekopieën. U kunt daarnaast op ieder gewenst moment een volledige export maken van vrijwel alle ingevoerde gegevens en deze op uw eigen computer opslaan. Met de speciaal daarvoor beschikbare back-up faciliteit in de programmatuur kunt u ten alle tijden uw administratie veiligstellen. De offline-module (WAMP) kunt u geheel gratis downloaden en op uw computer installeren.

Extra toegangsbeveiliging door unieke inlogcodes

Onze standaardbeveiliging bestaat uit een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dit uitbreiden met extra beveiligingsmogelijkheden zoals het instellen van een Capcha module.

Geheimhoudingsplicht van de medewerkers

Macrorom ICT-services gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met uw informatie om. Macrorom ICT-services is uiterst kritisch als het gaat om haar eigen medewerkers. Alle medewerkers hebben geheimhoudingsplicht.

Iedere 24 uur een veiligheidscheck

Macrorom ICT-services neemt de beveiliging van uw boekhoudomgeving uiterst serieus. De online ERP/CRM software wordt iedere 24 uur doorgelicht door speciale antivirus programma’s. Dat wil zeggen dat er elke dag op alle mogelijke hackmethodes een veiligheidsscan wordt uitgevoerd. Zo wordt de toegang tot privacygevoelige informatie, koppelingen naar gevaarlijke websites, ‘phishing’ (internetfraude) en andere online gevaren, dagelijks gecontroleerd.

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website van Macrorom ICT-services gebruik gemaakt van cookies.