Privacybeleid Macrorom ICT-services

Privacybeleid policy voor Macrorom ICT-services, eigenaar van macrorom.nl versie 1.0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-01-2018

Juridische entiteit zoals bekend bij de KVK
Macrorom ICT-services
KVK nummer 37135201
Vestigingsnummer 000007641486

Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van macrorom.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Macrorom ICT-services. U dient zich ervan bewust te zijn dat Macrorom ICT-services niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Macrorom ICT-services respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik en opslag van verzamelde gegevens

Opslag data op Nederlandse bodem
De servers van Macrorom ICT-services waarop (privacy-gevoelige) persoonsgegevens staan, staan zonder uitzondering op Nederlandse bodem en opslag is daarom adequaat verklaard net als alle andere landen binnen de EU dat zijn.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Macrorom ICT-services die daardoor onder het Nederlands recht vallen. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Op het moment dat wij de noodzakelijk persoonsgegevens niet krijgen dan leidt dit automatisch tot het staken van de dienst(en).

Duur van de opslag
Wanneer er sprake is van dat de dienstverlening wordt beëindigd, eindigt automatisch de noodzaak om de hieraan gekoppelde persoonsgegevens te bewaren. Wanneer er geen wettelijke gronden meer zijn om de persoonsgegevens langer te bewaren dan worden deze vernietigd uit alle systemen van Macrorom ICT-services.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Macrorom ICT-services of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Op uw verzoek zal Macrorom ICT-services u
1) inzage geven in de door Macrorom ICT-services verwerkte gegevens,
2) uw gegevens aanpassen/actualiseren of
3) uw gegevens uit zijn bestand verwijderen

U kunt hiertoe een verzoek indienen per e-mail en versturen naar info@macrorom.nl.
U heeft nadrukkelijk het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Toestemming
Door de informatie en de diensten op macrorom.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Macrorom ICT-services en specifiek macrorom.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@macrorom.nl.

Monitoren gedrag bezoeker
macrorom.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, o.a. via cookies kunnen registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

Gebruik van cookies
macrorom.nl kan cookies bij bezoekers plaatsen. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

Cookies uitschakelen
U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Contact
Wilt u informatie over de gegevens die over u zijn vastgelegd of wilt u deze laten aanpassen of verwijderen?

Verstuur raadpleeg- of mutatieverzoek en wij nemen contact met u op.