Remote Desktop Services maakt overal werken mogelijk

De kracht van Remote Desktop Services

Bij veel bedrijven wordt het het werk al lang niet meer alleen op kantoor of achter een bureau gedaan. Mensen zijn mobiel en willen ook vanuit huis of onderweg toegang tot het bedrijfsnetwerk hebben. Dit is mogelijk met Remote Desktop Services. Met Remote Desktop Services werken al uw werknemers met eenduidig ingerichte werkplekken, met elk geschikt apparaat, waar zij zich ook maar bevinden. Het beheer wordt centraal binnen uw organisatie uitgevoerd. U houdt dus alle controle terwijl uw werknemers een hoge mate van vrijheid en flexibiliteit ervaren.

Remote Desktop Services voor mobiel werken

Uw werknemers kunnen altijd en overal inloggen op de Remote Desktop Services. Vervolgens krijgt iedereen hetzelfde bureaublad te zien en toegang tot dezelfde applicaties als op kantoor. Dit bespaart kosten, zowel in beheer als in onderhoud. Er is namelijk alleen beheer en onderhoud nodig voor de server waarop de Remote Desktop Services draaien, en niet aan de computerapparatuur waarmee wordt ingelogd.

Inloggen op de Remote Desktop Services kan met betaalbare lichte computers oftewel “Thin Clients”. Dit zijn computers die zelf geen harde schijf of applicaties bevatten. Zij zijn alleen bedoeld om een verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk. Het bewerken en bewaren van data vindt plaats op de server. Daarnaast is het ook mogelijk om met allerlei mobiele apparaten gebruik te maken van Remote Desktop Services. Uw medewerkers kunnen dus ook de smartphones en tablets van hun keuze gebruiken (Bring Your Own Device). De verbinding met Remote Desktop Services gebruikt slechts een beperkte bandbreedte. Dat maakt het uitermate geschikt voor het nieuwe werken.

Remote Desktop Services als dienst

De server voor Remote Desktop Services kan onderdeel van uw bedrijfsnetwerk zijn als een fysieke server. Het is ook mogelijk om hiervoor een virtuele server te gebruiken. Wilt u liever geen eigen server? Kies dan voor een VPS bij ons. U heeft dan geen omkijken meer naar onderhoud en systeembeheer van uw hardware. Wij bieden Remote Desktop Services ook aan als dienst in de vorm van een online werkplek in de Cloud.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons bezoekadres in Heerhugowaard waar wij u onder het genot van een kop koffie kunnen bijpraten over de mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden. Laat van te voren s.v.p. wel even weten wanneer u van plan bent langs te komen.

RDP services

 

iTop ITILMicrosoft Team Foundation serverPHP MySQL Dolibarr ERP/CRMDolimed softwareMicrosoft .NET developmentKringloop Macrorom ICT-services Scrum RUP Agile methods used by Macrorom

 

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website van Macrorom ICT-services gebruik gemaakt van cookies.