Agile Software development

Goede software komt niet vanzelf, daar is inzicht voor voor nodig, technische en functionele expertise en een slimme strategie. Macrorom ICT-services ontwikkelt software oplossingen, of bouwt bestaande software uit, voor bedrijven die een stap vooruit willen zetten.

Met gevoel voor uw business en expertise in verschillende technologieën, ontwikkelen wij bedrijfskritische SaaS en platform software of breiden bestaande programma’s uit. Als full service-provider denken we met u mee en zijn we gedreven om uw bedrijf succesvol te maken.

We ontwerpen en ontwikkelen maatwerk software en werken daarbij nauw samen met onze klanten. We gaan graag met u in gesprek om het specifieke probleem of vraagstelling te achterhalen. Samen met u als klant ontwerpen en realiseren we maatwerk software projecten.

Efficiënte tooling en partnerships

Door het toepassen van efficiënte methodieken en gereedschappen kunnen we programmatuur opleveren die consistent en betrouwbaar is. De platforms en tools die we hier voor inzetten zijn o.a. Microsoft .NET, LLBLGen Pro, Team Foundation Server, Java, PHP en C++. En omdat we verschillende partnerships met leveranciers hebben kunnen we u specifieke expertise aanbieden wanneer u deze nodig heeft.

Een van de partnerships die we hebben waarmee we z.g. database backends in onze projecten mee ontsluiten is de code-generator LLBLGen Pro van Solutions Design. Deze code-generator levert stabiele consistente code waardoor data op een betrouwbare manier van en naar de database wordt gebracht. Wij kunnen voor u  de gehele persistence- oftewel database-laag in uw organisatie op een professionele manier ontsluiten en de hiervoor gecreëerde programmeercode onderhouden.

llblgenpro partner

Commitment

Macrorom ICT-services ontwikkelt samen met haar relaties voortdurend door op de ideeën die vaak gezamenlijk worden ontwikkeld. Wij nemen vaak een risicodragende positie in en zoeken relaties die samen met ons streven naar mooie toekomstbestendige ICT-oplossingen. Macrorom ICT-services is eigenwijs en weet dat het vaak beter kan. Samenwerken met ons betekent geld verdienen in plaats van wegbrengen. Meer bereiken door synergetische samenwerking met minder inspanning, dat is ons doel! Wij werken voor start-ups, scale-ups en grotere bedrijven in uiteenlopende branches.

Macrorom ICT-services is een betrouwbare custom software ontwikkel partner en maakt wat u nodig heeft. Hierbij werken we volgens een lean agile ontwikkeltraject, waardoor wij snel software ontwikkelen welke aan uw wensen voldoet. Met meer dan 25 jaar ervaring in software ontwikkeling voor onder andere bank- en verzekeringswezen, de logistieke, non-profit en publieke sector, zijn we dé partner voor maatwerk software.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons bezoekadres in Heerhugowaard waar wij u onder het genot van een kop koffie kunnen bijpraten over de mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden. Laat van te voren s.v.p. wel even weten wanneer u van plan bent langs te komen.

software development

 

iTop ITILMicrosoft Team Foundation serverPHP MySQL Dolibarr ERP/CRMDolimed softwareMicrosoft .NET developmentKringloop Macrorom ICT-services Scrum RUP Agile methods used by Macrorom

 

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website van Macrorom ICT-services gebruik gemaakt van cookies.