Team Foundation Server en Visual Studio

Team Foundation Server en Visual Studio

Naast een goed software ontwikkelproces is een goede ondersteuning vanuit tools essentieel om succesvol te zijn. Het maken van een vertaling vanuit het proces naar de implementatie van software speelt hierbij een sleutelrol. Macorom ICT-services maakt gebruik van de Microsoft Visual Studio suite. Macrorom ICT-Microsoft Team Foundation serverservices kan voor u de volledige implementatie verzorgen. Van installatie & configuratie tot het implementeren van eventuele specifieke maatwerk oplossingen & integratie. En natuurlijk de migratie vanuit uw huidige tools naar TFS en VS. Hiervoor biedt Macrorom ICT-services een aantal standaard diensten aan, maar een traject specifiek toegespitst op uw organisatie behoort tevens tot de mogelijkheden.

Team Foundation Server (TFS)

Team Foundation Server en Visual Studio OnlineMicrosoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) is het samenwerkingsplatform dat de basis vormt van Microsoft’s Application Lifecycle Management (ALM) suite met ultra modern versiebeheer, Work Item Tracking, uitgebreide rapportages & dashboards en Continous Integration (automated) builds. Door integratie met de Visual Studio IDE helpt TFS organisaties effectiever samen te werken en te communiceren in het proces van ontwerp, bouw, test en het deployen van software. Dit leidt tot een meer voorspelbare procesduur en verhoogde productiviteit bij het software ontwikkel team, verbeterde kwaliteit en meer inzicht in het proces van applicatie ontwikkeling.

De voordelen van TFS liggen op de volgende vlakken:

 • Verbetering productiviteit
 • Betere voorspelbaarheid van het ontwikkelproces
 • Verbetering beheersbaarheid
 • verbetering kwaliteit binaries door CI
 • Verbetering onderhoudbaarheid
ALM flow

Snel starten met Team Foundation Server

Organisaties die Team Foundation Server & Visual Studio succesvol in gebruik willen nemen kunnen gebruik maken van onze expertise. In een kort tijdsbestek en tegen een vast scherp tarief zorgen wij dat aan alle voorwaarden wordt voldaan om Team Foundation Server succesvol in te zetten voor het beheer en ondersteunen van uw software ontwikkel afdeling. Wij richten een volledige TFS omgeving in en migreren bestaande softwarecode naar de TFS code-repository. Door middel van training “on the job” zorgen wij ervoor dat de gebruikers er direct mee aan de slag kunnen. Afhankelijk van de omvang van uw organisatie en uw specifieke behoeften zorgen wij voor een aanpak op maat.

Migreren naar TFS/VSTS

Een implementatie van VSTS/TFS betekent vaak dat er data gemigreerd moet worden vanuit de tools die tot dan toe in gebruik waren. Denk hierbij aan broncode (uit bijvoorbeeld VSS, Subversion Tortoise), maar ook uw digitale project administratie, uw defect administratie (uit bijvoorbeeld Mercury defect tracking), uw requirements en testcases. In de meeste gevallen kunnen wij u met deze specifieke omgevingen helpen om een succesvolle migratie te realiseren. Op die manier kunt u snel optimaal gebruik maken van de geïntegreerde tools die VSTS/TFS u biedt.
Wij hebben specifieke ervaring om de verschillende informatiebronnen van bekende producten te migreren naar VSTS / TFS.

 Software Migration Services

Begeleiding & support

In de maatwerk trainingen die we “on the job” kunnen geven, leert de ontwikkelaar / administrator alle noodzakelijke vaardigheden om software met behulp van TFS te deployen, te configureren en te onderhouden. Onderdelen die we uitgebreid aan de orde laten komen tijdens deze trainingen zijn o.a.:

 • Planning and Deploying
 • Configuring TFS
 • Version Control
 • Team Foundation (CI) Builds
 • Het werken met Work Items & Bugs
 • Werken met het Scrum Portal
 • Definiëren en opzetten van Sprints
 • Upgrading, Migration & Integration
 • Advanced Administration

Contact

Voor elke vraag omtrent uw plannen omtrent TFS migratie of implementatie kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen. T : +31 (0) 226 – 75 90 86

iTop ITILMicrosoft Team Foundation serverPHP MySQL Dolibarr ERP/CRMDolimed softwareMicrosoft .NET developmentKringloop Macrorom ICT-services Scrum RUP Agile methods used by Macrorom

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website van Macrorom ICT-services gebruik gemaakt van cookies.