Website goed vindbaar en een mooi ontwerp

Wilt u een website die goed vindbaar, een mooi ontwerp heeft én eenvoudig zelf te onderhouden is? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij dit realiseren met  de nieuwste versies van open source website- en CMS systemen die verkrijgbaar zijn. Wilt u het onderhoud liever niet zelf doen dan kunnen wij er ook voor zorgen dat uw website altijd up-to-date is, en wijzigingen die u wilt laten doorvoeren, tegen zeer scherpe supporttarieven worden gerealiseerd.

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Samen met u wordt gekeken naar wat u wilt uitdragen met uw website. Uw website is voor veel potentiële klanten het eerste contact met uw bedrijf. Het is daarom belangrijk  dat de website er goedverzorgd en modern uitziet en tevens goed toegankelijk is voor de bezoekers.

Specifieke WordPress diensten

Website met e-mail
Website met e-mail & hosting

Wij bieden u verschillende opties om uw website te realiseren. U kunt er voor kiezen om een standaard webhosting en e-mail pakket te kiezen voor statische HTML-websites. Hiermee kunt u snel en goedkoop uw online zichtbaarheid te creëren.

Hosting informatie

Voor meer informatie: klik hier
WordPress basis
WordPress basis hosting

Met WordPress kunt u zelf uw website ontwerpen met plug-ins zoals de Sitebuilder van DIVI. Deze heeft ingebouwde fotosliders en mooie animaties, u ziet direct wat u maakt zonder lastige instellingen.Wij helpen u als er toch iets niet lukt.

Hosting informatie

Voor meer informatie: klik hier
WordPress SEO
WordPress SEO

Deze keuze biedt alle opties van onze WordPress hosting inclusief een stuk zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij regelen uw website zodanig in dat deze een goede Google ranking krijgt waardoor u op de eerste page van Google terecht komt.

Hosting informatie

Voor meer informatie: klik hier

 Uw website direct goed vindbaar

Nog belangrijker is dat uw website goed vindbaar is via zoekmachines. Op die manier vinden uw klanten u, in plaats van dat u uw klanten moet zoeken.
Een juiste domeinnaam is belangrijk. Het webadres draagt voor een belangrijk deel bij aan de vindbaarheid en daarmee aan het succes van uw website of webshop. SEO Macrorom ICT-servicesHet is daarom van groot belang dat u een juiste domeinnaam kiest. De juiste extensie, de belangrijke zoekwoorden of een combinatie ervan én de schrijfwijze zijn belangrijke factoren in het bepalen van de beste domeinnaam. Wij kunnen u hierbij adviseren.
Zoekmachines bepalen de plaats van uw website in de zoekresultaten op grond van relevantie voor een bepaald zoekwoord. Deze relevantie wordt aan de hand van verschillende factoren vastgesteld. Eén van de belangrijkste factoren daarbij is de content (teksten en afbeeldingen) die Google in uw webshop tegenkomt. Door te zorgen voor goede teksten die de juiste informatie bevatten wordt uw website relevanter voor een bepaald zoekwoord en zal uw website gaan stijgen in de zoekresultaten. Webwinkels die wij aanbieden bevatten alle functies die nodig zijn om succesvol én professioneel online te kunnen verkopen.

Dankzij onze jarenlange ervaring  kunnen wij, middels onze eigen denkwijze oplossingen uitwerken die een minimum van uw tijd vergen en een maximum aan resultaat realiseren.

Wat u ons kunt vragen voor uw website

 • Uw huisstijl verwerkt in het ontwerp
 • Onbeperkt aantal pagina’s
 • Sliders / dia voorstellingen
 • Zelf teksten kunnen aanpassen
 • Zelf afbeeldingen kunnen aanpassen
 • Contactformulier / offerteformulier
 • Aansluiting op uw backoffice
 • Google Maps kaart
 • Links naar uw Facebook en Twitter account
 • Perfecte weergave op ieder apparaat

Waarom hosting bij Macrorom

 • Uw website goed beveiligd
 • Onze eigen servers staan op Nederlandse bodem
 • Snel & Betrouwbaar
 • E-mail met anti spam en anti virus
 • Geen verborgen kosten
 • Perfecte service
 • Scherp geprijsde hosting, beheer en onderhoud
 • Gratis verhuizing domein & website

Ons aanbod

Macrorom ICT-services biedt u een totaalpakket van services aan tegen scherpe tarieven. Afspraken worden op maat worden gemaakt en toegesneden op uw bedrijfsvoering en eisen voor wat betreft de gewenste dienstverlening. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij u kunnen bieden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij brengen uw website onder op onze eigen beveiligde Nederlandse servers. Neem voor meer informatie contact op via info@macrorom.nl  of bel naar +31 (0) 226-759086 of +31 (0)72 203 5001.

iTop ITILMicrosoft Team Foundation serverPHP MySQL Dolibarr ERP/CRMDolimed softwareMicrosoft .NET developmentKringloop Macrorom ICT-services Scrum RUP Agile methods used by Macrorom